ALOJZIJ MAGAJNE (1942)

Umrl je ALOJZIJ MAGAJNE iz Ulice talcev 5, ŽALEC. Pogreb bo v PONEDELJEK, 12.2.2024 ob 15. uri na pokopališču v ŽALCU. Žara bo v PONEDELJEK od 13. ure dalje v poslovilni vežici v ŽALCU.

16 Replies to “ALOJZIJ MAGAJNE (1942)”

 1. Iskreno sožalje ob boleči izgubi.
  Nevenka in Tjaša Filipič

 2. Moje iskreno sožalje ob izgubi moža in očeta, dedka.

 3. Draga Katarina,
  izrekam ti iskreno sožalje ob izgubi tvojega očeta. Razumem, kako težko je izgubiti nekoga tako pomembnega. V teh težkih trenutkih ti želim, da najdeš moč v opori svoje družine in prijateljev.
  Mateja Milenkovič Šimek

 4. Draga Katarina, iskreno sožalje!

 5. Iskreno sožalje ob smrti prijatelja Alojza.

  Valter z družino

 6. Draga Blaža in vsi Tvoji!
  Globoko me je presunilo tvoje sporočilo, da se je za vedno poslovil mož Lojze, Katarini in vnukinjama pa zlat oče in dedek. Ti, moja prisrčna, iskrena sošolka, prijateljica, tvojo osebnost krasijo poštenje, ljubezen, humana dejanja do vseh ljudi, ne samo do svojcev. 7 let si negovala svojega Lojzeta v postelji in doživljala šoke ob prihodu raznih operacij in bolezni. Iskreno in globoko sožalje tebi, spoštovana Blaža in vsem tvojim, dragim! Lojze, naj ti bo lahka slovenska zemlja! Vida in Dolfe Naraks

 7. Ob smrti moža in očeta Lojzeta izrekava iskreno sožalje. Jelka in Dušan Ogrizek

 8. Izrekam vam iskreno sožalje, Nanika Pipan

 9. Draga Blaženka, Katrina in
  vnukici. Iskreno sožalje ob izgubi
  dragega moža, očeta in dedinja.
  Majda Avrelij

 10. G. Katarina
  Iskreno sožalje ob izgubi očeta vam in vaši družini.
  Mihela Vodovnik

 11. Blaženka in Katarina………moje iskrene sožalje! Gregor Čulk

 12. Dragi Blaženka in Katarina,
  še kako je živ spomin na naša druženja, našo mladost, našo brezskrbnost. Zdaj je odšel, a spomini ostajajo. Naj bo dragemu prijatelju Lojzu lepo daleč nekje, z Barbi in Otojem pa naj kakšno rečejo, kot so jo nekoč.
  Iskreno sožalje izrekava Lenka in Polona

 13. Draga Blaženka in Katarina,iskreno in globoko sožalje ob slovesu ljubega moža in očeta,a tolaži naj vaju ,da je bil tako dolgo z vama in da si mu, Blaženka , tako dolgo nudila ljubečo nego za lajšanje vseh težav. Vsa čast ti! naj počiva v miru tam nad zvezdami!
  Anica in Vlado Kralj

 14. Dragemu Lojzu v slovo! Prisrčnemu, poštenemu in nadvse gostoljubnemu človeku, od katerega nisi nikoli odšel nenasmejan ali lačen, tudi v zadnjih letih, ko tako njemu kot soprogi Blaženki ni bilo lahko.

 15. Draga Blazenka in Katarina ob izgubi dragega moza,oceta in dedka vama in vsem ki ga boste mocno pogresali izrekava najino iskreno sozalje dragi Lojze dolga leta si,se boril z boleznijo pa kljub temu ostal vedno pozitiven zato pocivaj v miru in naj ti bo lepo tam nekje za mavrico kjer se nekoc vsi zopet srecamo ostal nama bos v spominu kot dober prijatelj in dolgoletni sosed v bloku pogresala te bova tvoja soseda Ivanka&Marko

Komentarji so izklopljeni.