FRANC VIDMAR (1937)

Umrl je FRANC VIDMAR iz ČOPOVE 4, ŽALEC. Pogreb bo v SREDO, 3.2.2021, v ožjem družinskem krogu na pokopališču na REČICI OB SAVINJI.

7 Replies to “FRANC VIDMAR (1937)”

  1. Spoštovani Franci Vidmar!
    Nismo pričakovali tako hitrega slovesa. Z nami si bil v Društvu izgnancev vse od ustanovitve , bil si tudi prvi predsednik. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za Tvoj dolgoletni prispevek v naših skupnih prizadevanjih za priznanje gorja, ki smo ga preživljali med kruto vojno in za ohranitev spomina na te hude čase.
    Ostal nam boš v lepem spominu.
    Svojcem izražamo iskreno sožalje v imenu Društva izgnancev Območne organizacije Žalec

  2. Iskreno sožalje. Nikoli ne bom pozabila najine prve vožnje s fičotom.
    Sestrična Jožica Goropevšek

  3. Spoštovani Franci, želimo vam miren sen med zvezdami. Irena tebi in tvojim domačim pa izrekamo naše iskreno in globoko sožalje. Družina Merzelj Gojznikar

  4. Spoštovani Franci počivaj v miru. Sosedje in nekdanji sovaščani Dolenje vasi izrekamo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem iskreno in globoko sožalje.
    Franc in Jože Rezar (Jozefova) in Tonči Randl (Svinškov)

  5. Veliko nepozabnih spominov pripada prav času sodelovanja z Vami. Hvala Vam za vse. Miren počitek ob ljubljeni ženi. Jožica iz Prebolda (Žalca)

  6. Spoštovani prijatelj Franci. Bil si dolgoletni pripadnik Teritorialne obrambe in aktivni udeleženec vojne za Slovenijo 1991. Ob ustanovitvi našega društva si bil ustanovni član in prvi podpredsednik. S spoštljivostjo in hvaležnostjo se spominjamo tvojega velikega prispevka k delu drustva. Počivaj v miru! Podpredsednik Zdenko Terpin

  7. Irena iskreno sožalje ob izgubi strica
    Olga

Komentarji so izklopljeni.