NUŠA BOŽIČEK (1957)

Umrla je NUŠA BOŽIČEK iz Šlandrovega trga 28, ŽALEC. Pogreb bo v SREDO, 23.9.2020, ob 10. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču v ŽALCU.

22 Replies to “NUŠA BOŽIČEK (1957)”

  1. Iskreno sožalje, draga Eva, Kaja in Iztok…
    Pretresla me je žalostna novica…toliko pogovorov sva imel…toliko življenjskih napotkov sem dobila…
    Nuša…s teboj…?.Rada te imam.
    Nataša

  2. Draga ga. Nuša. Spoznala sem vas, ko sem otroka vozila v jutranje varstvo. V mojih očeh ste bili vedno ljubeča mama vsem otrokom, ki so vam bili zaupani v varstvo. Medtem ko sem hitela v službo, ste vi vedno izžarevali toplino, ljubezen in mir. Vedno ste mi namenili tudi toplo besedo. Za vedno boste ostali v naših srcih. Iskreno sožalje vsem svojcem.

  3. Dragi Iztok, draga Eva z družino, draga Kaja,
    morje je prineslo v naše življenje osebo polno ljubezni, iskrenosti, veselja, ustvarjalnosti in topline. Nuša bo za vedno z nami v naših srcih.
    Milojka in Barbara z družino

  4. Dragi Iztok!
    Iskreno sozalje tebi in vsem vajinim!

    Mira

  5. Tiho teče našega življenja reka,
    tiho teče solza lepega spomina,
    umre srce, a ostane bolečina
    v srcu dragega in večnega spomina.

  6. … In sta zletela gor proti nebu
    in potonila v teman ocean.
    Odtlej je eno sonce več na nebu
    in eno sonce na zemlji manj…
    (Tone Pavček)
    Ob izgubi vaše drage in ljube Nuše,
    Vam izrekam globoko in iskreno sožalje

  7. Nuša, koliko lepih uric smo preživele skupaj na naših likovnih aktivih. Bila si vedno nasmejana, polna idej, umetnica in dobra prijateljica. Koliko bi nam še povedala, kaj vse bi še ustvarile tvoje roke, ti pa odhajaš tja med zvezde… Počivaj v miru!
    Iskreno sožalje vsem žalujočim.
    Marija Zagoričnik

  8. Draga sošolka Nuša, globoko presunjena od nenadne žalostne vesti, izrekam iskreno sožalje vsem tvojim najdražjim. Lepi trenutki, ki sva jih preživeli v študentskih časih, bodo za vedno shranjeni v mojem srcu.

  9. Moje iskreno sožalje

  10. Draga učiteljica Nuša, iz srca sem vam hvaležna za vse likovne ure, kjer ste nas vodila skozi likovno ustvarjanje. Hvala za vsako vzpodbudno in prijazno besedo, ko sem svoji punci pripeljala v jutranje varstvo. Enkratna ste! Počivajte v miru!

  11. Draga Nuša,
    pretresena ob novici se sprašujem, zakaj si ne vzamemo dovolj časa drug za drugega, ko ga še imamo. Ah, vedno sem mislila: enkrat ti bom že povedala. Zdaj pa … V mojem srcu in mislih boš vedno imela svoje mesto kot ena najboljših mam in najboljših učiteljic, kar sem jih kdaj spoznala. Občudovala sem te in se skušala zgledovati po tebi. Globok poklon in hvala za trenutke pogovorov, medsebojne podpore in spoštovanja. Hvala za vso lepoto, ki si jo ustvarila. Svet je s teboj postal boljši. Nasvidenje med zvezdami.
    Lidija Koceli

    1. Hvala Lidija ✨?❤️ Hvala za te besede, sem se zajokala… Predvsem zato, ker sem tudi tebe cenila kot eno najboljših in ljubečih učiteljic.

  12. Kje so tisti časi, ko s fotoaparatom skala si naokoli, poslikala si vse vaščane. Rada si bila med nami, a življenje nas je odpeljalo vsakega na svojo pot. Pa vendar smo bili še vedno tisti stari dobri sosedje. Nuša počivaj v miru in srečamo se zopet tam nekje, nekoč!
    Naše iskreno sožalje.
    Milena Zeme in družina Vrečar

  13. Draga Nuša! Koliko lepih dogodivščin je za nama, vse od srednje šole pa do pred kratkim….In toliko načrtov sva še imeli. Žal, se ni izšlo. Odšla si v svet kjer ni trpljenja in bolečin…..Počivaj v miru! Nekoč se srečava spet…

  14. Iskreno sožalje Iztok, Eva in Kaja in vsem vašim najdražjim.

  15. Zbogom moja učiteljica,tam nekje nad mavrico. Svojcem iskreno sožalje.

  16. Draga Nuša, tvoja milina, dobrosrčnost in prijaznost nama bodo za vedno ostale v spominu. Vsem tvojim izrekava iskreno sožalje. Marta in Viktor Furman

  17. Sestri Nevenki ter svaku Marjanu iskreno sožalje .Vlado Majer z družino

  18. Moje iskreno sozalje njeni druzini, sestri Nevenki in Marjanu.
    Marina

  19. Ena najboljsih uciteljic kar se jih spomnim. Pocivajte v miru pa se vidimo – nekoc, nekje…

    1. Potem spet zmanjka mi besed… In izgubim svet

  20. Ljuba Nuša! Tako lep del življenja sem preživela s tabo. Ostale so nedorečene misli, besede… Draga Nuša, se zmeniva, ko se vidiva, tam nekje…

Komentarji so izklopljeni.